Viktig information om coronapandemin

Det är du och jag som har makten över viruset - tillsammans kan vi minska smittspridningen. Läs mer om hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

  • Du är här:
  • Startsida
  • Aktuella händelser
  • Var med och tyck till – svara på enkät om kommunens gator och vägar

Var med och tyck till – svara på enkät om kommunens gator och vägar

Örnsköldsviks kommun arbetar ständigt för att skapa god service för kommunens medborgare. Just nu genomförs en enkät om kommunens gator och vägar. Dina åsikter och idéer är värdefulla i arbetet. Hjälp till genom att delta i enkäten.

-För att få ett bättre underlag kring vad medborgarna i kommunen tycker är viktigt avseende gator och vägar, har vi tagit fram en enkät. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att säga sitt, säger Mikael Kristiansson, chef för trafik- och parkavdelningen, Örnsköldsviks kommun.

Enkäten är anonym och går att svar på fram till tisdag 30 november.

Besvara enkäten här. Länk till annan webbplats.

Felanmäl via appen ”Ett bättre Örnsköldsvik”

Du vet väl om att du via kommunens app "Ett bättre Örnsköldsvik" kan du lämna in felanmälningar som gäller bland annat gator, cykelvägar, lekplatser, parker, grönområden och busshållplatser. Du kan även felanmäla skadegörelse eller trasig belysning på kommunens fastigheter. Läs mer här.

Publicerad: